Werkwijze

Interieurdesigner Amber Brobbel is vanaf 2011 zelfstandig werkzaam in de particuliere- en zakelijke branche. In 2012 voltooide zij haar opleiding tot interieurdesigner aan het Hout- en meubileringscollege te Rotterdam. Na het opdoen van diverse ervaringen bij uiteenlopende bedrijven heeft zij haar bedrijf opgezet.

Onze inspiratie doen wij op bij verschillende interieurbeurzen in het binnen- en buitenland, leveranciers, internet en vakbladen. Ook hebben wij deelgenomen aan de Woonbeurs in Amsterdam om bezoekers te inspireren en kennis te laten maken met het bedrijf.

Geen project is hetzelfde en dat is te zien in de diversiteit van de projecten. Ieder project heeft een eigen plan van aanpak, het begint allemaal met goed luisteren naar de opdrachtgever. Onze specialisatie is het karakter van u of uw bedrijf door vertalen in het interieur.

Ontwerp passend bij uw identiteit

Wij creëren een hoogwaardige leefomgeving waarin u zich thuis voelt. Herhaling en symmetrie zijn hierin van groot belang, alle onderdelen moeten tot in de details met elkaar samenhangen. Onze interieurs zijn hoogwaardig, comfortabel, stijlvol, uniek en tijdloos, altijd perfect passend bij de identiteit van de opdrachtgever.

Naast het papieren ontwerp zijn wij door middel van ons uitgebreide netwerk van vakmensen en ambachtslieden bereidt u volledig te ontzorgen, wij zien er op toe dat het papieren ontwerp perfect vertaald wordt naar een tastbaar interieur.

‘’Een interieur is pas in balans als ieder detail tot op de millimeter is uitgevoerd’’