Woonvilla Rotterdam

Alweer even geleden hebben wij de totale inrichting van deze prachtige villa op mogen leveren. De beganegrond hebben wij opgedeeld in verschillende sfeervolle hoeken met verschillende functies.

Door het toepassen van levels in de woning is er een knus geheel ontstaan. De beganegrond bestaat uit een ruime sfeervolle hal met directe toegang, zowel naar de woonkamer als naar de keuken. De woonkamer is voorzien van onder andere een ruime leefbank waarbij je diverse opstellingen kunt creeëren, verder is in deze ruimte een strak maatwerk wandmeubel met gashaard toegepast. 

De keuken is ruim opgezet en van vele gemakken voorzien. Achter de maatwerk kastenwand voorzien van een inbouw koffiezetapparaat en diverse ovens bevindt zich nog een bijkeuken voorzien van een extra spoelbak, vaatwasser, oven en wijnklimaatkast. 

In de zelfde lijn als het kookeiland staat een mooie grote eettafel waaraan luxe armstoelen zijn geplaatst, boven deze tafel hangt een leuke lamp als echte eyecatcher.

Naast de eettafel is een maatwerk vakkenkast geplaatst welke plaats biedt voor het hout bedoeld voor de sfeervolle houthaard. Deze haard vraagt om een knus en wederom speels zitje, de bank is te plaatsen als hoekbank maar ook als dubbele chaise longue. Ideaal om de kinderen in de gaten te houden in de aangrenzende speelhoek. 

Foto's: Marcel MakaloeyAlle projecten bekijken