Tuincentrum De Bosrand

Voor dit nieuwbouw project hebben wij een interieurontwerp gemaakt passend bij de eisen en wensen van de opdrachtgever. De opdrachtgever wilde een sfeervol restaurant, passend bij de huisstijl van het tuincentrum. De meubelen en accessoires behoren tot de collectie van het tuincentrum zelf, in de enorme vakkenkasten kunnen zij de collecite mooi presenteren.

De bestaande ruimte is een ruimte met een enorme hoogte, doomiddel van op maat gemaakte eilandjes met horecabanken te realiseren is er een knusse sfeer ontstaan.  

Wij hebben gekeken naar een inrichting welke in de loop van tijd gemakkelijk is aan te passen door een paar eenvoudige wijzigingen. Zo kan de opdrachtgever blijven inspelen op de trends en ontwikkelingen. Door het gebruik van een tijdloze kleur hout en overige materialen hebben wij een sfeervol restaurant weten te creëren.

Verder hebben wij geadviseerd in de afwerking van de keukens en counters voor het buffetrestaurant. De stijl van het restaurant is doogevoerd in de stijl van de keuken om zo één geheel te vormen. Wij zijn bij dit project betrokken geweest vanaf het inventariserende gesprek tot aan de oplevering.

Ontworpen in samewerking met Concepts of Living B.V.
De professionele keukens zijn afkomstig van onze partner M&A systems

 

Fotografie: Marcel MakaloeyAlle projecten bekijken