Design interieur Rotterdam

Eén van de eerste vragen die de opdrachtgever van dit project aan ons stelde was; of wij ook een passend advies konden geven op basis van de uitgesproken ''design stijl’’ van de opdrachtgever. Als interieurontwerper is het mijn taak om het karakter van u door te vertalen in het interieur, het antwoord is dus JA!

Bij dit project hebben wij nauw samengewerkt met de klant, de stijl was duidelijk alleen de juiste basis ontbrak. Om deze reden hebben wij veel vast maatwerk meubilair toegepast. Zo is er veel opbergruimte gecreëerd en tegelijk is er een eenheid ontstaan in de gehele woning. Omdat er geen rookkanaal aanwezig is en een echte vlam toch een belangrijke sfeermaker is, kon een bio-ethanol haard natuurlijk niet ontbreken.

De trap is een echte eye-catcher geworden. De trap was een vrij standaard trap met veel spijlen, wat een onrustig beeld gaf. De spijlen zijn verwijderd en in plaats daarvan hebben wij speciale metalen frames ontworpen met een speelse vlakverdeling en gekleurd veiligheidsglas.

In samenwerking met:
Sensbouw B.V.

Fotografie:
Marcel MakaloeyAlle projecten bekijken