3D ontwerp - Hulten

Deze voormalige varkensboerderij wordt nu compleet omgetoverd tot een prachtige woonboerderij. Wat vroeger werd gebruikt als stal wordt nu een knusse en fijne leefruimte.

Alleen de buitenmuren zijn bliijven staan, verder wordt alles aangepakt. De mestputten zijn verwijderd, een vloer is gelegd, het dak wordt vernieuwd, puien zijn geplaatst, een verdiepingsvloer is geplaatst, er worden diverse kamers gecreëerd, het installatiewerk wordt nieuw aangelegd en alles moet esthetisch worden afgewerkt en ingericht. Foto's van de voortgang van dit project zijn te zien op socialmedia.

Via de voordeur kom je in een ruime hal met vide en de trap naar de verdieping, de dubbel openslaande deuren bieden toegang tot de woonkamer met apart zit- en eetgedeelte en een open keuken. Op de beganegrond is een slaapkamer met badkamer ensuite aanwezig, een apart toilet, een voorraadkast en een bijkeuken/ wasruimte met toegang tot de garage.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers gecreëerd en een badkamer met toilet. De verdieping beschikt over een balkon en staat in contact met de beganegrond, dit balkon is ingericht als werkplek en heeft uitzicht op de omliggende weilanden. 

Door middel van de 3D ontwerpen van zowel het in- als exterieur is het te worden eindresultaat digitaal volledig in kaart gebracht.


3D interieurontwerp: Brobbelinterieur
Fotorealistisch bewerken: 3DontwerpvisualisatieAlle projecten bekijken