Interieurontwerp met of zonder fysieke afspraak

vanaf € 1.895,-

1 Als eerste stap is het onze taak om uw wensen te inventariseren. Welke interieurstijl wilt u graag nastreven? Ziet u graag een bepaald kleur- of materiaalgebruik terug in het vertrek? Welk meubelstuk moet absoluut behouden blijven en verwerkt worden in het ontwerp, of welk meubelstuk ziet u er juist graag aan toegevoegd? 

In een persoonlijk eerste gesprek bespreken wij uw wensen en doorlopen we samen het interieur.
Daarnaast ontvangen wij graag zoveel mogelijk bestanden zoals plattegronden, bouwtekeningen en indien er geen fysieke afspraak plaats vindt genoeg foto’s vanuit iedere hoek om een zo duidelijk mogelijk beeld van de ruimte te krijgen. Ook foto’s van het meubilair dat behouden- en verwerkt moet worden in de te ontwerpen ruimte zien wij graag terug op de foto. 

2 Vervolgens is stap 2 aan ons, wij gaan aan de slag met het 3D ontwerp. Tijdens de uitvoering hiervan zorgen wij dat u betrokken blijft en het resultaat zullen wij uitvoerig met u bespreken. 
Naast voldoende 3D visualisaties, ontvangt u een duidelijke omschrijving of presentatie van het ontwerp, de indelingen en de gebruikte kleuren- en materialen. Ook de sfeerverlichting, raambekleding en een meubeladvies zullen wij verwerken in de presentatie. Daarnaast kunnen wij voor u een tastbare stalenbundel of een shoppinglist samenstellen.

3 De laatste stap is het verwerken van de eventuele op- en aanmerkingen. Deze zullen wij zorgvuldig verwerken in het ontwerp, om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. De presentatie wordt u aangeboden in PDF formaat. Bent u helemaal tevreden? Dan zijn wij dit ook. Wij blijven altijd bereikbaar voor vragen en helpen u indien gewenst graag verder met de realisatie naar een tastbaar interieur.

Advies op maat

De hierboven omschreven stappen vormen de basis van een standaard 3D ontwerp, uiteraard kunnen wij dit uitbreiden naar een advies op maat. 

Zoals bijvoorbeeld een 3D ontwerp voor een los maatwerk meubel, uw gehele woonhuis, kantoor, restaurant, winkel, recreatie- of vakantiewoning. Wilt u liever dat wij persoonlijk bij u langs komen, of bent u niet in het bezit van plattegronden en is het noodzakelijk dat wij het vertrek op locatie in komen meten? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zowel voor uw zakelijke als particulier project staan wij voor u klaar.